Bij De Bruyloft vind jij de perfecte verlovingsringen

0
855
De Bruyloft Verlovingsringen

Mijn vriendin en ik gaan samen een weekendje naar Parijs omdat wij drie jaar samen zijn. Net voordat wij gingen, ben ik langs gegaan bij De Bruyloft Verlovingsringen om een sieraad uit te zoeken. Ik was namelijk van plan om mijn vriendin ten huwelijk te vragen onder de Eiffeltoren. Ik wist dat zij hier al van droomde toen zij nog een klein meisje was. Toen ik langs mijn schoonouders ging om hun toestemming te vragen, toen vroegen zij gelijk of ik hun dochter in Parijs ten huwelijk ging vragen. Haar vader gaf zijn zegen toen hij hoorde dat ik dat inderdaad van plan was. Het was best wel spannend om alles te regelen, want ik wilde natuurlijk dat alles perfect ging verlopen. Wij moesten namelijk precies om twaalf uur in de nacht onder de Eiffeltoren staan, dan gingen alle lampjes namelijk knipperen.

De Bruyloft Verlovingsringen

Een onvergetelijk aanzoek

Toen ik bij De Bruyloft langs ging om verlovingsringen uit te zoeken, vertelde ik het hele plan aan een van de medewerksters. Zij was helemaal onder de indruk van mijn verhaal. Samen met haar gingen wij opzoek naar het perfecte sieraad. Omdat ik natuurlijk de juiste maat moest hebben, had ik stiekem een sieraad van mijn vriendin mee genomen. Zo kon de verkoopster precies het juiste model aan mij meegeven. Het was best lastig om te kiezen tussen een zilver en een goud sieraad. Na lang wikken en wegen besloot ik om toch voor de gouden met diamanten te gaan. Ik kan niet wachten totdat mijn vriendin mijn vrouw wordt.

De Bruyloft Verlovingsringen