Lichtkoepels als een cadeau geven

0
1205

Wie had ooit kunnen bedenken dat ik voor mijn verjaardag lichtkoepels zal krijgen. Niet echt een cadeau waar je aan denkt als je jarig bent. Aangezien ik erg aan mijn motor aan het knutselen ben, en dus meer in mijn garage dan in de woonkamer zit hadden mijn vrienden bedacht om als cadeau lichtkoepels te geven.  Door deze koepels zal mijn garage wat lichter worden, en als het nodig was kon ik deze zelf open zetten voor wat frisse lucht naar binnen te halen. Had wel in de gaten dat mijn vrienden regelmatig aan het fluisteren als ik even de kamer uit was en vaker langskwamen dan gebruikelijk. Nu achteraf weet ik dus waarom ze zo vaak langs kwamen, en dat was echt niet alleen om een pilsje te drinken.  FotoDPI013a-(2)

Mooi cadeau

Tegen de tijd dat ik mijn verjaardag wilde vieren werd ik op een dag door mijn vrienden uit huis gelokt met een smoes dat iemand wat aan zijn motor had. Ik had echt niet in de gaten wat er rond diezelfde tijd met mijn garage gebeurde. Wel werd er overdreven vaak gebeld, maar nog had ik niet in de gaten dat dit allemaal voor mij was. Na een paar uur aan de motor van een vriend te hebben gesleuteld werd het weer eens tijd om naar huis te gaan. Wonder boven wonder wilde iedereen met me mee om nog even een pintje te halen. In eerste instantie had ik het nog niet in de gaten, maar toen ik mijn garage inliep viel het me op dat het bijzonder licht was.  lichtkoepel_dakbetreding