Klasse met de red rag sneaker

0
967

Wat vindt jij eigenlijk van de red rag sneaker? Ik ben namelijk al een tijdje druk opzoek naar nieuwe schoenen voor de lenteperiode. Dit omdat ik graag twee paar schoenen in huis wil hebben. Hiermee kan ik goed afwisselen en tijdens het werk alsnog nette schoeisel dragen. Zelf ben ik werkzaam op kantoor en vindt het onwijs belangrijk dat ik er ook netjes en zakelijk uit zie. Hier horen mijn schoeisel ook bij, vandaar dat ik tijdens mijn werk nette schoenen draag.

Privé

In mijn privé draag ik werkelijk alles wat ik lekker vind zitten. Of dat dit nou de red rag sneaker is of iets anders maakt mij niks uit. Zolang het bij mij maar comfortabel zit vind ik alles prima. Nu dat ik weer op zoek ben naar nieuwe schoenen hoop ik het van harte online te kunnen vinden. Veel tijd om naar de stad te gaan had ik niet, vandaar het online zoeken. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Dit bedrijf heeft een zeer ruim assortiment met diverse schoeisel welke zowel zakelijk alsmede privé gedragen kan worden!