Zoonlief heeft plezier met zijn loopfietsje

0
1077

Wanneer je kinderen groter beginnen te worden merk je vast en zeker dat ze geïnteresseerd zijn in andere dingen. Zo willen ze veelal leren lopen, fietsen, praten en nog veel meer! Hierdoor hebben wij voor een tijd terug besloten om te gaan zoeken naar een loopfietsje voor onze zoon. Hij is erg actief met het lopen en dat gaat hem gelukkig goed af, nu nog leren dat hij vrij snel op de fiets kan stappen! Helaas valt het zoeken in de winkel nogal tegen als je iets specifiek nodig hebt. In de meeste gevallen is het uitverkocht of zijn de kosten hiervoor te hoog. Ik heb er dan ook voor gekozen om via het internet te zoeken naar een fiets waarmee hij kan leren fietsen.

logo

Nu moet ik kiezen….

Tot mijn verbazing is er op het internet enorm veel te vinden qua speelgoed, fietsjes en nog veel meer.  Ook in de kosten scheelt het via internet een hoop, hierdoor heb ik ervoor gekozen om via het internet een loopfietsje te bestellen voor hem, hopelijk kan ik het hier wel vinden. Dit leidde mij dan ook naar de website van Speelgoedidee. Bij hun kan je alles vinden wat betreft speelgoed voor kinderen. Ook een schitterende fiets is er mogelijk om te bestellen. Aangezien ik graag zie dat onze zoon op de fiets stapt heb ik besloten om bij hun te bestellen. Nog geen dag later hebben wij zijn fietsje al in ontvangst mogen nemen! Af en toe moet ik mijn lach proberen in te houden wanneer ik zie hoe intensief mijn zoon bezig is om te leren fietsen. 

full35934494